contacteer mij

Milan Veenstra

Contactformulier

U vindt waarschijnlijk mijn e-mailadres aan het einde van elk bericht, in de comments. Ik ben beschikbaar voor interviews en privévergaderingen en net als u sta ik open voor een gesprek met iedereen over campingstoelen (en andere buitenproducten) en ben ik altijd beschikbaar voor een rondleiding. Ik ben erg blij om eventuele vragen te beantwoorden of nieuwe mensen te ontmoeten over camping stoelen. Ik hoop ook dat je geniet van mijn blog en vindt mijn berichten interessant! Mocht je me willen ontmoeten en met me willen praten, hier is mijn telefoonnummer:31 20 799 5111 (kantoor) 31 20 799 5111 (mobiel)U ook contact met mij opnemen via mijn e-mailadres als je wilt. Ik ben beschikbaar voor de volgende tijden en plaatsen:

De stoel die ik in deze functie bekijk is van het Nederlandse bedrijf Camping and Packing - ik had het genoegen om met dit bedrijf te spreken en te praten met de CEO, Pieter van Dijken, die al lange tijd met het bedrijf werkt.

Als u contact met mij wilt opnemen, stuur me een e-mail of gewoon kijken voor mij op een van mijn blogs. Je me ook volgen op Facebook of mij volgen op Instagram of op Twitter

Wat is een kampstoel?

Een campingstoel is een stoel die je ophangen. Als ik zeg op te hangen, wil ik het neerleggen of ergens neerzetten zodat het op je hoofd blijft zitten. Kampstoelen kunnen een heleboel dingen. Ze kunnen worden gebruikt als kruk, voor een tafel of zelfs als een tafel met armleuningen. Er zijn ook campingstoelen die een beetje op hangmatten lijken. U ook een campingstoel met een top krijgen. Je legt een pad op de top en leg je hoofd erop. Ik heb ook vermeld op de pagina van camping stoelen dat je kon uw camping stoel als een kussen gebruiken.

Onze openingstijden