Dat is hoe ik test

Milan Veenstra

We proberen het beste van het beste uit wat er uit het lab komt te halen en content te creëren waar we trots op zullen zijn. We willen deze kennis niet alleen delen. We willen het delen met iedereen die wil leren.

Mijn naam is David en ik werk voor een bedrijf genaamd Ziltoof, dat gespecialiseerd is in de productie van houten meubels. Ik heb gewerkt aan projecten over de hele wereld, waaronder de bouw van een kleine, prive-hut in de bossen van Maine. Mijn persoonlijke interesses zijn campingstoelen, slaapzakken, campingstoelen en kunst, en ik heb een lange tijd deelnemer van het internet. Het is mijn hobby. Mijn naam is Jason en ik ben al 2 jaar werknemer van Ziltoof. Ik was in een soortgelijke positie voordat ik bij Ziltoof, maar nu werk ik in hetzelfde kantoor als mijn vader.

Te vaak mensen worden misleid of zijn gewoon slecht in hun werk, omdat ze niet genoeg geïnformeerd. We hopen dat u ons zult helpen door te informeren over de beste campingstoelen op de markt, evenals onze eigen ervaringen met campingstoelen.

De resultaten van ons campingstoelonderzoek vindt u hier. Wij doen dit omdat wij van mening zijn dat goede wetenschap beslissingen van het publiek, consumenten, bedrijven en politici moet informeren. Dat wil niet zeggen dat we nog nooit een bedrijf hebben ontmoet dat de wetenschap achter hun producten niet begrijpt, maar we hebben er nog nooit een ontmoet die beslissingen heeft genomen die schadelijk waren voor consumenten. Een paar jaar geleden had ik een ervaring met een campingstoel die ervoor zorgde dat ik deze blog wilde schrijven. Ik heb altijd van campingstoelen gehouden, maar ik heb me altijd zorgen gemaakt over hun prestaties en comfortniveaus. Ik had altijd geweldige dingen over de Combi gehoord, maar dacht dat het comfort niveau en duurzaamheid ontbrak in vergelijking met een traditionele camping stoel.

Dankzij ons testlaboratorium is het populairste product op de kampeermarkt vandaag de dag een stoel die niet alleen duurzaam en comfortabel is, maar gemakkelijk te gebruiken en aan te passen aan verschillende situaties en behoeften. We bieden ook een nieuwe reeks campingstoelen op basis van dezelfde principes van duurzaamheid en comfort. De nieuwe stoelmodellen vindt u hier. Onze website bevat ook een enorm scala aan artikelen over campingstoelen die elk aspect van de stoel bedekken, van veiligheid en opslag tot hoe u de beste stoel voor uw behoeften kiezen en zelfs tips over het bouwen van een goede stoel.

De meest populaire producten verkocht op onze website zijn gemaakt van lichtgewicht polyurethaan, dezelfde soort gebruikt in ski-apparatuur en matrassen. Maar onze stoelen zijn er ook in de meest geavanceerde materialen, maar ook in een breed scala aan stijlen. Het meest gebruikte materiaal in campingstoelen is vinyl. Dit is een van de goedkoopste en meest duurzame materialen beschikbaar, en we raden het voor alle toepassingen waarin het wordt gebruikt.

Dus gingen we op zoek naar de perfecte tafel tegen redelijke prijzen. We hebben het gevonden!

Lees verder voor onze picks en tips voor de beste campingstoelen op de markt.

Het beste van twee werelden

Ten eerste zijn er twee soorten stoelen in een camping stoelen categorie, die wij aanbevelen. Dit zijn de "stand-up" en "sideboard" type stoelen. Je hebt misschien gemerkt een groot gat in de opties als het gaat om de stand-up stoel. Het is omdat sommige van deze stoel zijn ontworpen voor gebruik op de grond. In dit geval kan de stoel in de meeste situaties worden gebruikt. We hebben een brede selectie van stand-up en sideboard stoelen in onze review van camping stoelen beoordeeld.

Onze review van een dressoir (boven) en stand-up (bodem) campingstoel met een volledig assortiment beenondersteunende opties. Dit is een geweldige keuze voor elke buitenactiviteit. Het heeft een kleine been-rest die rust tegen de onderkant van de stoel.

Je zien dat onze blog op Pinterest staat (de blog heet Camping Stations en heeft 576k volgers), maar niet op Google, omdat er geen blog is met betrekking tot campingstoelen.

Camping Stations is ook niet gerelateerd aan de Campers Camping Club. Er is dus geen link naar de Campers Club in de blog. Het is hetzelfde als voor de blogs waar we deel van uitmaken op de campings van Nederland. De blog gaat niet alleen over campingstoelen. Het gaat over kamperen en het buitenleven. Er zijn ook veel artikelen die interessant zijn voor de lezer. Deze worden ook gepubliceerd op de blog. U ook alle artikelen op de blog zien als u op de afbeelding hieronder klikt. We hebben ook een speciaal forum opgezet. Ik zal er morgen naar kijken. Bedankt voor het nemen van de tijd om dit artikel te lezen.

Ik ben blij dat ik met je in gesprek ben.